WILLEN JULLIE ONZE NIEUWE BUS INRICHTEN?
Onlangs werden we bij A&S Vancare benaderd door AKSI Automatisering. Hun Citroën werd ingeruild voor een VW Caddy Maxi. Of wij daar een inrichting in konden maken. Lange lades onder een dubbele vloer en achter de schuifdeur een rack om servers in te vervoeren.

MEEKIJKEN MET DE PRAKTIJK
Natuurlijk doen we dat graag! Maar eerst wilden we graag eens meekijken met de werkwijze van de vakmensen van AKSI. Met Ben om de tafel kwamen we al snel tot de conclusie dat ze, als ze al hun gereedschap bij de klant binnen willen hebben, zeker 3 tot 4 keer heen en weer lopen.

GEEN INRICHTING MAAR EEN GEREEDSCHAPSKIST
Wij vonden dat dit beter, efficienter en vooral veel leuker kan. Met de WorkMo lijn van Sortimo kunnen we een gereedschapskist op maat maken. In een handomdraai uit de auto, op de wielen klikken en je hebt een mobiele werkplek. De medewerkers van AKSI hebben nu in één keer alle gereedschappen bij zich. In de lades liggen alle handgereedschappen overzichtelijk en geordend. In koffers alle stekkertjes en verbinders. En in de onderste koffer de accuboormachine keurig uitgesneden in een inlay.

BETER IN HUN VAK
We zijn trots dat we weer vakmensen beter hebben kunnen maken in hun vak. Dat is waar we ons dagelijks vol enthousiasme voor inzetten. AKSI Automatisering bedankt voor de plezierige samenwerking en veel plezier gewenst met de inrichting en gereedschapskist!

Kijk hier wat de mensen van AKSI over de nieuwe aanwinst schrijven.

 

De Caddy met gereedschapskist

In een handomdraai alle gereedschap op de werkplek

Achter de schuifdeur een rack voor veilig vervoer van servers

Alles overzichtelijk en geordend in de koffers

Share This

Share this post with your friends!