Fleetowners & wagenparkbeheerders

  • Wij zijn A&S Vancare. Wij helpen vakmensen verder door hun bedrijfswagens op maat te maken voor hun werkzaamheden.
  • Jij bent wagenparkbeheerder. Je hebt meerdere collega’s die dagelijks gebruikmaken van bedrijfsauto’s die moeten aansluiten op de praktijk van je vakmensen en hun werk.
  • Hoe pak je dat aan? Welk merk/type is het meest geschikt? Welke lengte en hoogte is passend? Welk motorvermogen, welk GVW kies je? Wat is de meest duurzame oplossing? Kun je kiezen voor een bepaalde standaard voor ons wagenpark?
  • Wij helpen hier graag bij. We staan graag bij de berijders met onze voeten in de spreekwoordelijke klei. Vanuit òns vakgebied kijken wij met andere ogen en denken we vanuit de laadruimte. Wij bieden extra inzicht om je te helpen bewust de juiste keuzes te maken.

De inventarisatie

Vanuit onze ruime kennis en ervaring kijken we met je mee naar het hele proces: Wat moet er mee naar de werkplek? Welk gereedschap en hoeveel materiaal gaat er mee? Daarna creëren we een plan waarin duidelijkheid en overzicht de belangrijkste kenmerken zijn. Ook eventuele verbeterpunten in het werkproces komen aan het licht. Samen bedenken we de inhoud van de bedrijfsauto. Daarna komt de grootte van de bedrijfsauto. Eerst de inhoud, dan de verpakking.

Het plan

Vanuit de inventarisatie komen we met een voorstel. Deze oplossing bespreken we met de berijders. Zo kunnen we de gemaakte keuzes uitleggen en creëren we draagvlak bij ze. Uiteraard zijn aanpassingen mogelijk. Als de oplossing is begrepen en geaccepteerd maken we een vrijblijvende offerte voor jou als wagenparkbeheerder. Uiteraard leggen we de gemaakte keuzes graag aan je uit. Glashelder.

De aanpak

Wanneer we gaan samenwerken gaan we ook tijdens de bouw samenwerken. We bouwen eerst één voertuig. Wanneer deze klaar is gaan we samen kijken of dit is wat jullie nodig zijn en verwachten. Door jou geselecteerde berijders kunnen komen kijken en input geven. Details passen we aan en als alles naar verwachting is gaan we de rest bouwen. We zorgen door rechtstreekse communicatie met de leverende dealer en/of leasemaatschappij niet alleen voor korte lijntjes, we waarborgen zo ook de kwaliteit en controleren de gemaakte afspraken. De nieuwe bedrijfsauto’s staan compleet klaar: inrichting, signalering, ritregistratie of belettering, je hoeft niets meer te regelen.

Het resultaat

Alle keuzes die te maken hebben met het op maat maken van de bedrijfsauto’s voor jouw medewerkers zijn aan de voorkant en op basis van feiten, gemaakt. Je collega’s zijn beter voorbereid en weten exact wat ze gaan krijgen. En ze weten het niet alleen, ze snappen de gemaakte keuzes ook beter. Alle gereedschappen en materialen hebben een vaste plek, de vakmensen hebben meer overzicht en doen meer werk in minder tijd. Ze hoeven minder te zoeken, en hebben meer plezier in hun werk. Ze zijn trots als ze achterin “hun” bus kijken met “hun” inrichting en gereedschap.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor uw bedrijf? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt ons uiteraard ook telefonisch bereiken: 0598-361620

Jacob Boddeus

Jacob Boddeus
Verkoopadviseur

“Ik help u graag verder met eerlijk en passend advies voor uw bedrijfswagen”