Fleetowners & wagenparkbeheerders

Wij zijn A&S Vancare. Onze droom is om vakmensen beter te maken in hun vak door mobiliteit op maat te verzorgen.

U bent wagenparkbeheerder. U hebt meerdere collega’s die dagelijks gebruikmaken van (bedrijfs)auto’s. En die moeten aansluiten op de praktijk van uw vakmensen en hun werk.

Hoe pak ik dat aan? Welk merk/type is het meest geschikt? Welke lengte en hoogte is passend? Welk motorvermogen, welk GVW kies ik? Wat is de meest duurzame oplossing? Kunnen we kiezen voor een bepaalde standaard voor (een deel van) ons wagenpark?

Wij helpen u hier graag bij. We staan graag bij de berijders met onze voeten in de spreekwoordelijke klei. Vanuit ons vakgebied kijken wij met andere ogen en denken we vanuit de laadruimte. Wij bieden (extra) inzicht om u te helpen op basis van feiten bewust (de juiste) keuzes te maken.

Stap 1: de inventarisatie

Vanuit onze ruime kennis en ervaring kijken we met u mee naar het hele proces: Wat moet er mee naar de werkplek? Hoe vaak en hoe veel moet het gereedschap en het materiaal mee? Zo creëren we een plan waarin duidelijkheid en overzicht de belangrijkste kenmerken zijn. Ook eventuele verbeterpunten in uw werkproces komen aan het licht. Samen bedenken we eerst de inhoud van de bedrijfsauto. Daarna komt het merk en type bedrijfsauto. Eerst de inhoud, dan de verpakking.

Stap 2: het plan

Vanuit de inventarisatie komen we met een voorstel. Deze oplossing bespreken we met de berijders. Zo kunnen we de gemaakte keuzes uitleggen en creëren we draagvlak bij hen. Ook aanpassingen zijn nog mogelijk. Daarna maken we een vrijblijvende offerte voor u als wagenparkbeheerder. Uiteraard leggen we de gemaakte keuzes aan u uit. Glashelder.

Stap 3: de aanpak

We kunnen een complete bedrijfsauto op maat aanbieden, maar  ook uw huidige leverancier kan dit natuurlijk blijven doen. We zorgen in elk geval door rechtstreekse communicatie met de leverende dealer en/of leasemaatschappij niet alleen voor korte lijntjes, we waarborgen zo ook de kwaliteit en controleren de gemaakte afspraken. Uw nieuwe bedrijfsauto op maat staat compleet klaar: inrichting, signalering, ritregistratie of belettering, u hoeft niets meer te regelen. Ontzorgen noemen we dat.

Stap 4: het resultaat

Alle keuzes die te maken hebben met het op maat maken van de bedrijfsauto’s voor uw medewerkers, zijn aan de voorkant en op basis van feiten, gemaakt. Uw collega’s zijn beter voorbereid en weten exact wat ze gaan krijgen. En ze weten het niet alleen, ze snappen de gemaakte keuzes ook beter. Alle gereedschappen en materialen hebben een vaste plek, uw vakmensen hebben meer overzicht en doen meer werk in minder tijd. Ze hoeven minder te zoeken, en hebben meer plezier in hun werk. Ze zijn trots als ze achterin “hun” bus kijken met “hun” inrichting en gereedschap.