Leer ons kennen

Wie zijn wij?

Bij A&S Vancare werken we enthousiast aan “mobiliteit op maat” voor onze klanten. Wat wij zo leuk vinden aan werken bij A&S Vancare en waar we verder nog blij van worden, staat op deze pagina. Dit zijn wij!

Edward

Edward

Mede-eigenaar / verkoopadviseur

Passie voor het vak en plezier en voldoening in mijn werk hebben mij er in 2003 toe bewogen om samen met Berend Jan ons bedrijf te starten. De door de jaren heen opgedane kennis en werkervaring zet ik tegenwoordig in voor ons nieuwe “Vancare”-concept en combineer ik met mijn innerlijke drijfveer: oplossingen op maat creëren en daarmee klanten ontzorgen. We hebben tevreden klanten en een geweldig mooi team. Ik geniet echt van waar we binnen A&S Vancare mee bezig zijn!

Buiten de drukte van het werk zoek ik graag rust en stilte, thuis of op een andere mooie plek. Met een gezin, een huis en een tuin komt het er niet veel van, maar genieten doe ik ook van de kleur, de geur en het geluid van de natuur.

Berend Jan

Berend Jan

Mede-eigenaar / algemene zaken

Mijn oorsprong ligt in de techniek. Ik zoek daarin altijd de uitdaging: als iets niet bestaat, dan maak ik het! Ik krijg energie van het creëren van technische oplossingen. Maar mijn passie is het beste uit mensen halen. Onze medewerkers meenemen in dat waar ik ervaren in ben: daar geniet ik enorm van!

Ik ben getrouwd met Metty en vader van vier geweldige jongens. Mijn gezin is belangrijk, mijn basis, van waaruit ik met veel plezier mijn werk kan doen.

 

Bart

Bart

Binnendienst

Mijn doel bij A&S Vancare is om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Dat geldt voor het hele proces, van offerte tot inkoop, van planning tot aflevering. Nauw contact met de klant in dit proces is daarbij heel belangrijk. De rol van “spin-in-het-web” past bij mij.

Naast mijn werk sport ik graag: van zaalvoetbal tot hardlopen, tennis en squash. Ik ben een echte voetbalgek en doe graag leuke dingen met mijn gezin: mijn vrouw en twee kinderen.

Alexander

Alexander

Verkoop binnendienst

Jacob

Jacob

Verkoop buitendienst

Merith

Merith

Inbouwer

Danny

Danny

Voorman werkplaats / inbouwer

Ik houd van de afwisseling in mijn werk bij A&S Vancare: van wanden en deuren bekleden tot stroom aanleggen en van kasten inbouwen tot sidebars monteren. Ik vind het op maat maken van de auto’s van de Dierenbescherming echt leuk; daar zit van alles in. De afwisseling van kleine en grote klussen spreekt mij aan.

Na mijn werktijd bij A&S Vancare werk ik graag nog even door bij de boer: hooien, bosmaaien, stroomdraden zetten, schapen verweiden en koeien op stal zetten. Dat doe ik al vanaf mijn 13e. En ook nog steeds met veel plezier!

Dennis

Dennis

CNC-operator / inbouwer

Andre

Andre

Electricien / inbouwer

Ik zet mijn kennis en ervaring in onder andere carkits, telefoonaccessoires, track & trace, navigatie, ritregistratie en achteruitrijcamerasystemen graag in voor A&S Vancare. Naast de inbouw van betimmeringen en bedrijfswageninrichting is werken met elektrische componenten en de diagnose en het herstel van storingen bij mij favoriet; daarover kun je me alles vragen.

Ik houd van muziek en autocross, maar het meest van mijn vrouw Bianca en mijn zoon Jyro!

Bedrijfscultuur

Wij zijn beschikbaar

Of het nu gaat om medewerkers, leveranciers of klanten: Alles staat of valt met contact met elkaar. En als het aan ons ligt, zijn wij altijd bereid om te luisteren, te kijken en te investeren in elkaar. Via de telefoon of aan de koffietafel: u komt altijd gelegen. Wij zijn beschikbaar.

Wij geven inzicht

Onze medewerkers, leveranciers en klanten weten niet alleen waar ze aan toe zijn, ze weten ook wat er speelt. Of het nu gaat om de offerte, het proces tijdens de bouw of de factuur: we zijn helder en transparant in onze communicatie. We vragen dit ook van onze relaties. Alleen op die manier kunnen we elkaar nog beter maken. Vertrouwen is hierbij een eerste vereiste.

Wij worden samen beter

Onze medewerkers, leveranciers en klanten zijn professionals. Ze zijn goed hun vak en willen altijd beter worden. En als het aan ons ligt, trekken wij zij-aan-zij met elkaar op. Zo zijn we in staat om verschillende werelden met elkaar te verbinden, kennis en kunde met elkaar te delen en groeien we niet alleen in ons vak, maar ook naar elkaar toe.

Wij zijn pas blij als u het bent

Iedereen zou plezier moeten hebben in zijn of haar werk. Wij willen bijdragen aan de werkvreugde van onze medewerkers, leveranciers en klanten door altijd uit te zijn op het belang van de ander en zo aan te sluiten op uw behoeften en wensen. Als wij iedere werkdag een beetje leuker kunnen maken, dan zijn wij pas echt blij!

Wij zijn Beschikbaar

Of het nu gaat om medewerkers, leveranciers of klanten: Alles staat of valt met contact met elkaar.
En als het aan ons ligt, zijn wij altijd bereid om te luisteren, te kijken en te investeren in elkaar. Via de telefoon of aan de koffietafel: u komt altijd gelegen. Wij zijn beschikbaar.

Wij geven inzicht

Onze medewerkers, leveranciers en klanten weten niet alleen waar ze aan toe zijn, ze weten ook wat er speelt. Of het nu gaat om de offerte, het proces tijdens de bouw of de factuur: We zijn helder en transparant in onze communicatie. We vragen dit ook van onze relaties. Alleen op die manier kunnen we elkaar nog beter maken. Vertrouwen is hierbij een eerste vereiste.

Wij worden samen beter

Onze medewerkers, leveranciers en klanten zijn professionals. Ze zijn goed hun vak en willen altijd beter worden. En als het aan ons ligt, trekken wij zij-aan-zij met elkaar op. Zo zijn we in staat om verschillende werelden met elkaar te verbinden, kennis en kunde met elkaar te delen en groeien we niet alleen in ons vak, maar ook naar elkaar toe.

Wij zijn pas blij als u het bent

Iedereen zou plezier moeten hebben in zijn of haar werk. Wij willen bijdragen aan de werkvreugde van onze medewerkers, leveranciers en klanten door altijd uit te zijn of het belang van de ander en zo aan te sluiten op uw behoeften en wensen. Als wij iedere werkdag een beetje leuker kunnen maken, dan zijn wij pas echt blij!