MKB’ers & ZZP’ers

Je bent zelfstandig en je werkt op locatie. Om dat te kunnen doen rijd je in een bedrijfwagen. Wij zijn A&S Vancare:  We zetten dagelijks onze kennis en vaardigheden in om het werk van mkb’ers en zzp’ers leuker, efficiënter en gemakkelijker te maken. We kijken mee met de werkzaamheden en passen hier de talloze mogelijkheden uit de automotive-branche toe. Van bedrijfswageninrichting tot verlichting, van bedrijfsauto tot bedrijfsfiets: wij zijn van alle markten thuis.

Aanpak

We kijken graag mee met je werk: wat voor gereedschap gaat er mee? En welke materialen? Wat is de beste manier van opbergen? Als professional heb je hier een goed idee over en dit horen we graag. Wij leggen vervolgens vanuit onze kennis en ervaring de link met de mogelijkheden die bij jouw praktijk passen. Zo komen we samen tot ons doel: je kunt sneller en praktischer werken, je hebt meer overzicht en hoeft minder te zoeken. En jouw bedrijfsauto is een echt visitekaartje waar je trots op kunt zijn.

Sortimo bedrijfswageninrichting

We zijn met trots ProPartner van Sortimo. Trots omdat we met dit systeem de marktleider op het gebied van bedrijfswageninrichting in huis hebben. Daarmee kunnen we jou als geen ander voorzien van een maatwerk oplossing. Kijk ook eens bij Sortimo en je kunt zelfs zelf je bedrijfswageninrichting samenstellen. Wij kunnen als ProPartner die tekening verder uitbreiden: persoonlijk en professioneel maatwerk voor jou.

Producten

Natuurlijk gaat het niet alleen over de inrichting van je bedrijfsauto. De mogelijkheden van in- en ombouw zijn eindeloos. We leveren en monteren uitsluitend producten van de hoogste kwaliteit. En daar waar het kan, maken we de producten zelf. Voor bijvoorbeeld laadruimtebekleding hebben we een CNC-gestuurde freesmachine, waarmee we snel een standaard vloer kunnen leveren. Ook voor maatwerk ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen snel leveren.

Benieuwd naar de kosten voor een van onze producten?

 Ben je benieuwd naar de tarieven en montage van een van onze producten? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan. Wij verwerken jouw aanvraag binnen 24 uur en nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op. Wil je liever direct iemand spreken, dan kun je contact opnemen via onze contactpagina. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op 0598-361620

Jacob Boddeus

Jacob Boddeus
Verkoopadviseur

“Ik help je graag verder met eerlijk en passend advies voor uw bedrijfswagen”