Mobiel werken

Het mobiele werkstation voor de werkplaats en bouwplaats!

De WorkMo kan dankzij zijn modulaire opbouw individueel worden samengesteld en is daardoor in elke situatie inzetbaar: als mobiele werkbank, als mobiele werkplaats, als werkplaatsrek, als vervoermiddel en als mobiel werkstation.

Het WorkMo-principe:

Ordenen. Transporteren. Werken.

WorkMo voor het georganiseerd opbergen van gereedschappen

Gereedschappen en verbruiksmaterialen zijn in de schuifladen van de WorkMo-module precies op de juiste manier opgeborgen. De BOXXen en koffers worden op basis van kofferschuifmechanismen of volledig uittrekbare rails in de WorkMo geïntegreerd. De volledig uittrekbare rails hebben het voordeel dat de BOXXen en koffers in de WorkMo kunnen worden geopend, waardoor de inhoud daarvan vrij toegankelijk is. Bovendien bieden legbodems meer opbergruimte.

WorkMo als mobiel transportsysteem

In de SoboPro vloer zijn reeds afzonderlijke sjorogen geïntegreerd, waardoor het bevestigen of vastsjorren van de WorkMo-module in het voertuig met de speciale ProSafe accessoires snel en gemakkelijk is. Bovendien kan elke vloer met WorkMo Fix worden voorzien van een positie-vergrendeling. Dat is tijdbesparend en beveiligt de gereedschappen en materialen tijdens de rit. 

WorkMo als mobiel werkstation

Met behulp van verschillende werkbladen en -tafels op de modules, evenals een oprijplaat als onderbouw, wordt de WorkMo een mobiele werkbank. Accessoires zoals aflegvakken of inzetbakken met een onderverdeling maken een snelle toegang tot overige gereedschappen of materialen mogelijk. Hierdoor kan hij in de werkplaats of op de bouwplaats worden gebruikt.

WorkMo als ergonomische werkbank of ergonomisch werkstation

De WorkMo-modules zijn leverbaar in verschillende breedtes (526 mm, 789 mm, 1052 mm) en hoogtes (506 mm, 744 mm). Daardoor past de WorkMo zich steeds aan de werksituatie aan. Als bijvoorbeeld zware werkzaamheden gerealiseerd moeten worden, wordt de WorkMo met de hoogte 750 (744 mm) aanbevolen. Als licht werk moet worden uitgevoerd, dan kan met twee bovenop  elkaar gestapelde WorkMo 500-modules (elk 506 mm) de ideale werkhoogte van een meter worden bereikt.

Voor elk toepassing de juiste oplossing!

De afzonderlijke WorkMo-modules kunnen per toepassing flexibel met elkaar worden gecombineerd. Dankzij talloze accessoires, zoals werkbladen, oprijplaten of aluminium perforatieplaten, kan de WorkMo, afhankelijk van de werksituatie, naar eigen keuze worden uitgebreid. Hierdoor ontstaat een mobiele werkplek, die geschikt is voor de werkplaats en/of bouwlocaties. De unieke WorkMo is ook compatibel met het Sortimo BOXXen-programma. De opbergmogelijkheden voor  uiteenlopende kleine onderdelen of gereedschappen zijn talloos. Diverse  samenwerkingen op gebied van BOXXen met leveranciers van elektrische gereedschappen en montage- en bevestigingsmaterialen op het gebied van BOXXen, maken een complete systeem compatibiliteit mogelijk. Vastklikken, koppelen, alles past aan elkaar – meer productiviteit is niet mogelijk!

Veelzijdige toepassing

De WorkMo is in alle situaties uw aanpasbare werkassistent: als mobiele werkplaats of mobiele werkbank, werkplaatsladekast, gereedschapswagen of als werkstation. Houders voor accessoires, meervoudige stekkerdozen, een werkblad en bevestigingssysteem maken van het transport- en ordeningssysteem een functionele werkplek. Met deze mobiele gereedschapskar voert u elke aanpassing op uw bouwcomponenten op de werklocatie uit.

Overzichtelijk organisatie systeem

De modules in verschillende breedtes en hoogtes zijn naar wens te combineren. Zij zorgen voor georganiseerd opbergen van gereed-schappen en verbruiksartiekelen. De modules kunnen worden ingericht met Globelyst lades, legborden, BOXXen en koffers. Door toepassing van extra verdeelschotten creëert u eenvoudig uw eigen onderverdeling van uw werkmaterialen. 

Praktisch transport

U maakt de WorkMo-componenten met slechts enkele handelingen mobiel. Zo verplaatst u de WorkMo snel en praktisch van de werkplaats in het voertuig en vanuit het voertuig naar de bouwplaats. Met de koppelhendel fixeert u de oprijplaat naar wens onder de WorkMo. Dit vergemakkelijkt het vervoer. Voor een langdurige mobiele oplossing is het vastgeschroefde steunwiel beschikbaar.

Compatibel met BOXXen

WorkMo-modules zijn compatibel met het BOXXen-programma van Sortimo. Zij maken daardoor deel uit van het EcoSystem. Dat betekent, dat wij ook voor BOXXen van partners van Sortimo (bijv. van BOSCH, Gedore of Fischer) compatibiliteit en een onbelemmerde workflow tijdens het dagelijks werk garanderen. Zo kunnen gereedschappen en verbruiksmaterialen in het BOXXen-programma van Sortimo gemakkelijk worden vervoerd in de WorkMo’s.  

Snelle ladingbeveiliging 

Het ProSafe ladingbeveiligingssysteem van Sortimo maakt snel en gemakkelijk bevestigen van de WorkMo-modules in de bedrijfswagen of personenauto mogelijk. Bovendien maken de speciale WorkMo Fix positie-vergrendelingen het snel bevestigen en borgen van de module nog makkelijker. Hierdoor is veilig transport van de WorkMo-modules gegarandeerd.

WorkMo in uw personenauto 

De WorkMo-modules zijn bijzonder geschikt als ideale transportoplossing voor de personenauto kofferbak van  buitendienst-medewerkers, servicemonteurs, enz.. Zij bergen in de modules hun te vervoeren materialen veilig en schoon op. Het flexibele gebruik van de auto blijft mogelijk, omdat de module met slechts enkele handelingen in de auto wordt geplaatst of net zo gemakkelijk eruit wordt gehaald.

Mobiel werkstation voor auto, bestelwagen en mobiele werkplaats

Precies daar werken, waar het werk moet worden gedaan – met de mobiele werkstations van Sortimo is dat altijd mogelijk! Want zij zijn speciaal ontwikkeld om uw werkdag makkelijker te maken. Met onze mobiele transport-, werk- en opbergsystemen uit de serie WorkMo verhoogt u de efficiëntie van uw werk. U heeft uw gereedschap en uw werkmateriaal altijd opgeruimd bij de hand. Hij voldoet aan individuele eisen op het gebied van opbergen, mobiliteit en ergonomie. Hij is geschikt voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Dat maakt hem tot ideaal hulpmiddel in de werkplaats, de auto of op de werklocatie. U heeft altijd uw geordende en uitgebreide gereedschapswagen bij u. 

WorkMo betekent Work Mobility. U kunt het multifunctionele systeem gebruiken als werkplaatsuitrusting, transportsysteem, werkplaatswagen en mobiele werkbank. Dus begin de dag door de WorkMo uit te rusten met de geselecteerde module(s) voor uw werk en rol hem daarna in uw voertuig. Snel vastgezet met ons ProSafe systeem arriveert u comfortabel op uw bestemming. Alle met materialen gevulde WorkMo modules, die u nodig heeft, neemt u in een handomdraai mee naar de werklocatie zonder dat u uw gereedschappen en uw machines opnieuw hoeft te laden. Op de werklocatie bouwt u de WorkMo om tot een opklapbare werkbank, zodat u op locatie aanpassingen professioneel uit kunt voeren.

Bent u op zoek naar een opbergsysteem voor uw mobiele werkplaats? Ook dan biedt de flexibele workMo uitkomst met de modules in de breedte 3 en 4. In deze schuifladeblokken zit namelijk enorm veel bergruimte. U kunt hiervoor echter ook L-BOXXen G4/G en koffers gebruiken. Die u op elk gewenst moment pakt en meeneemt naar uw werkplek.

Met een mobiele werkbank ook onderweg alles op voorraad en binnen handbereik

Vertrouw op de koppelbare modules van Sortimo – uw mobiele werkstation wordt uw opgeruimde „werkplaats voor onderweg“. De WorkMo serie is zo ontworpen, dat u elk model individueel aan uw wensen aan kunt passen. U beslist, dankzij zijn flexibiliteit, of u het volledige werkstation of alleen enkele modules meeneemt voor uw klus. En als u het volledige werkstation nodig hebt, zorgt de Roller voor een gemakkelijk transport, waardoor de WorkMo een mobiele werkbank wordt. Zo voorkomt u zwaar sjouwen van gereedschapskoffers en hebt u toch de volledige uitrusting gemakkelijk bij de hand.

Met de extra werktafel en meer accessoires transformeert u de afzonderlijke modules in een handomdraai in een uitklapbare werkbank, waarmee u direct op de werkplek aanpassingen in het werkmateriaal uitvoert. Dankzij de afzonderlijke modules met BOXXen, koffers of laden, inclusief verdeelschotten of inzetbakjes, bewaart u alle kleine werkmaterialen en hulpmiddelen netjes en goed gesorteerd in uw mobiele gereedschapskar. Zo heeft u altijd nauwkeurig overzicht op uw mobiele voorraad. Een andere groot voordeel is dat zelfs bij een snelle rit in de goed georganiseerde opbergoplossing niets wegglijdt.

 Mobiele werkbank voor professionals en doe-het-zelvers

Het mobiele werkstation WorkMo is naast het gebruik als verplaatsbare werkbank ook ideaal als werkplaatswagen. De configuratie met een 750-module, wieladapters en een werkstation is een perfecte hulpmiddel. In de garage, als hobby of in de mobiele werkplaats garandeert de WorkMo altijd een opgeruimde werkplek. Configureert u de module volgens uw wensen en voorzie hem van schuifladen inclusief onderverdeel-mogelijkheden in de vorm van scheidingsplaten, inzetbakjes of met BOXXen en koffer. De gereedschap-aflegbak op de WorkMo gereedschapkar biedt u de mogelijkheid gereedschappen en materialen snel weg te leggen en weer te pakken. Bovendien kunnen de aluminium zijwanden van de WorkMo voorzien worden van diverse accessoires, variërend van een slanghouder via een voeding tot een speciale houder voor uw schroevendraaiers. Na het werk rolt u de WorkMo heel eenvoudig weer terug naar zijn standplaats. Zo heeft u uw gereedschappen en materialen in de kortst mogelijke tijd opgeruimd en de volgende dag weer paraat.

Nu bij A&S Vancare het mobiele werkstation kopen

Opruimen is het halve werk – Dat geldt ook voor de werkplek. Met onze WorkMo koopt u een flexibele opbergoplossing die u voor elke taak comfortabel mee kunt nemen. Bestel daarom vandaag nog het WorkMo werkstation voor uw bedrijfswagen en/of auto.