Wat zijn de ervaringen van onze klanten?

Barend Schilderwerken

Barend Schilderwerken

Barend Schilderwerken is opgericht op 1 maart 2008 en onderscheidt zich door het leveren van vakmanschap, eerlijkheid en kwaliteit. Barend Wiltjer, eigenaar: “In elk deel van ons vakgebied gaan wij voor een duurzame oplossing. Wij werken daarom uitsluitend met kwaliteitsproducten.” Barend koopt zijn schildersbussen bij A&S Vancare.

Edward Staal, mede-eigenaar en verkoopadviseur van A&S Vancare: “Glaszetten, schilderen, behangen, binnen- en buitenwerk: we hebben eerst geïnventariseerd wat Barend allemaal doet en wat hij daarvoor nodig heeft. We gaan dus – in tegenstelling tot wat gebruikelijk is – niet uit van een bepaald type auto en wat daarbinnen (on)mogelijk is, maar we gaan uit van wat Barend nodig heeft, van zijn budget en welke inrichting en auto daarbij het beste passen.”

Barend: “Mijn bus is mijn mobiele werkplaats en ik wil zo weinig mogelijk spullen hoeven overpakken zodat ik mijn klanten goed kan bedienen.” Berend Jan, mede-eigenaar van A&S Vancare: “De inrichting van de bus van Barend is dan ook helemaal compleet: van glasresteel en ladderschuifsysteem tot een perfect ladensysteem op maat voor voorraad en gereedschap. De bus is op deze manier heel overzichtelijk en efficiënt ingericht.” “Een gereedschapsrek aan de achterwand, lekbakjes voor terpentine en zelfs de behangtafel is geïntegreerd in de inrichting. Die kan ik zo uittrekken. Ik heb alles bij de hand als ik bij mijn klanten op locatie kom!”, vertelt Barend tevreden. Edward: “Wij inventariseren de wensen, meten, puzzelen en komen uiteindelijk met een oplossing. Iedere klant en iedere situatie is uniek en daar stemmen wij de auto en de inrichting op af. Geen losse spullen op de vloer, maar alles goed vast en netjes weggewerkt.”

Barend: “Edward en Berend Jan denken oplossingsgericht met je mee. Ze zijn eerlijk, ze komen afspraken na en bieden uitstekende service, ook achteraf. Mijn normen en waarden sluiten aan bij de manier waarop A&S Vancare werkt. Onze filosofieën passen bij elkaar.”

Meer informatie over Barend Schilderwerken vindt u op: http://www.barendschilderwerken.nl/

Dierenbescherming Nederland

Dierenbescherming Nederland

Door het hele land heeft Dierenbescherming Nederland vele dierenambulances rijden om dieren in nood te helpen. Jaarlijks zijn dat zo’n 65.000 ritten en door de vele kilometers zijn de auto’s op een gegeven moment aan vervanging toe. A&S Vancare tekende voor de inrichting op maat van de dierenambulances.

Wij dachten in overleg met de zowel de directie als met de berijders een inrichting op maat uit die voor alle dierenambulances in Nederland gebruikt wordt. Vervolgens bouwden we de kale bussen om tot adequaat uitgeruste dierenambulances waarmee ambulancemedewerkers in staat zijn veilig en goed hun werk voor dieren in nood te blijven doen.

“Dierenambulances komen niet kant en klaar uit de fabriek. Het bouwen van een dierenambulance is maatwerk. De ambulances voldoen aan de hoogste veiligheidsmaatstaven op gebied van dierenwelzijn en veiligheid voor de ambulancemedewerkers.”, zegt Edward Staal, mede-eigenaar en verkoopadviseur van A&S Vancare, die het concept uitdacht voor de Dierenbescherming. “ Wij zijn blij en dankbaar dat wij door het bouwen van de dierenambulances een bijdrage mogen leveren aan de missie van Dierenbescherming Nederland: ‘samen werken aan meer dierenwelzijn’. Het mooie van dit werk is dat wij uiteindelijk 14.000 vrijwilligers die met hart en ziel dieren in nood helpen, echt een stuk beter hebben kunnen maken in hun vak. Dat maakt ons blij, dankbaar en ook wel een beetje trots!”

De dierenambulancemedewerkers zijn heel blij met de nieuwe ambulances. Ambulancemedewerker Harry van Dijk: “’s Nachts is het lastig om gewonde dieren te vinden. De zoeklamp is dan ook fantastisch! Draadloos op afstand bedienbaar: zo kunnen we dieren nog gemakkelijker en sneller vinden en helpen!”

Meer informatie over Dierenbescherming Nederland vindt u op https://www.dierenbescherming.nl.

Hoefsmederij Philip de Weijer

Hoefsmederij Philip de Weijer

Philip leerde A&S Vancare kennen tijdens het honderdjarige jubileum van de Nederlandse Vereniging van Hoefsmeden. Philip zat in de organisatie daarvan en A&S Vancare demonstreerde tijdens die dag een hoefsmid-auto op maat. Het klikte meteen. Philip had al een nieuwe bus gekocht, maar voor de inrichting werd op die dag de eerste afspraak met A&S Vancare gemaakt. Philip had al ideeën over de inrichting; Edward, mede-eigenaar en verkoopadviseur van A&S Vancare dacht met hem mee.

Waarom gaat een hoefsmid uit Amsterdam helemaal naar Kolham voor een hoefsmid-inrichting op maat? Philip: “A&S Vancare denkt positief mee. De medewerkers van A&S Vancare zijn niet alleen geïnteresseerd in de ombouw, maar ook in mijn vak. Ze willen weten hoe ik werk. Ze zijn klantvriendelijk, duidelijk en alles wordt overzichtelijk op een rij gezet. Deze nieuwe bus is een investering en als het goed is, hoef ik niet verder te kijken. Dan is afstand niet meer zo belangrijk.”

We gingen bij Philip kijken hoe hij met zijn nieuwe bus werkt. Bij Stal Amstelhoeve in Ouderkerk a/d Amstel laat hij zien hoe hij zijn auto als mobiele werkplaats gebruikt als hij paarden beslaat. Philip: “Alles is uitschuifbaar: mijn machines, aambeeld en hoefijzerrek. Zo kan ik overal goed en gemakkelijk bij. Het is comfortabel werken, en ik werk zo met plezier.”

Philip geeft een rondleiding en laat zien hoe hij de auto gebruikt. Edward: “Werkenderwijs kom je altijd wel weer wat dingen tegen die je liever anders ziet. Dat geldt ook voor Philip. Natuurlijk maken we dat in orde. We willen dat hij optimaal kan werken, dat hij 100% tevreden is.” Philip: “Dat waardeer ik echt in A&S Vancare. Ze zijn oprecht geïnteresseerd, sturen spullen na, zetten ook na aflevering de puntjes op de i. Alles in mijn bus is heel gebruiksvriendelijk, dus ik ben er erg blij mee!”

Meer informatie over hoefsmederij Philip de Weijer vindt u op: http://www.hoefsmederij-philipdeweijer.nl/PHILIP_DE_WEIJER/HOME.html

Kampen Industrial Care

Kampen Industrial Care

Kampen Industrial Care is een technische dienstverlener die met diverse vestigingen in Nederland hun relaties ontzorgt op werktuigbouwkundig gebied. Sinds 2004 verzorgt A&S Vancare de opbouw/inrichting van de Volkswagen Caddy’s en Transporters van Kampen, tot tevredenheid van Arnold Bakker, directeur/eigenaar van Kampen. Arnold heeft uiteindelijk de keuze gemaakt voor het kopen van complete bedrijfsauto’s  op maat bij A&S Vancare.

Arnold: “Het contact met A&S Vancare is zeer aangenaam: er wordt écht naar je geluisterd en adequaat op je vragen gereageerd. A&S Vancare zit bij ons om de hoek en als lokale ondernemers gun je elkaar iets. Wat mij aanspreekt, is het concept dat ik voor alles op één adres terecht kan. En ik kan ervan op aan dat alles goed geregeld is. De auto’s zijn spic en span, je doet de sleutel erin en rijden maar. Ik heb er geen omkijken meer naar. Vanuit Kampen Industrial Care ontzorgen wij relaties op werktuigbouwkundig gebied en dat doet A&S Vancare als het gaat om bedrijfsauto’s op maat. A&S Vancare maakt ontzorgen wat mij betreft meer dan waar!”

A&S Vancare adviseert merkonafhankelijk. Arnold: “Edward Staal, verkoopadviseur van A&S Vancare, heeft voor mij van twee merken/types bedrijfswagens de voors en tegens op een rij gezet. Daaruit is een weloverwogen besluit gekomen. Ondanks het feit dat ons wagenpark al uit Volkswagen bestond, vond ik het prettig om de keuze voor een merk/type te heroverwegen. In dit geval werkte deze heroverweging bevestigend en kozen we opnieuw voor Volkswagen.” Arnold besluit: “Ik vind A&S Vancare betrokken, daadkrachtig en meedenkend. Ik ben meer dan tevreden!”

Meer informatie over Kampen Industrial Care vindt u op: http://www.kampencare.com/

Monuta

Monuta

A&S Vancare heeft voor Monuta enkele rouwtransportauto’s afgeleverd. De eerste geleverde rouwtransportauto was een mijlpaal voor A&S Vancare. En de medewerkers van Monuta waren er blij mee!

Bij de eerste afgeleverde auto varieerden de geluiden van: “Wat geweldig: dichte kastjes. Dan komen alle spullen je niet meer zomaar tegemoet vallen”, tot: “Wat fijn, die mooie zachte verlichting achterin. We komen vaak ’s avonds bij mensen aan en dan hoeft de kist niet in een donkere of juist in een te fel verlichte auto geschoven te worden. Dat is voor de familie net iets aangenamer.”

Jaap van Zanten, uitvaartassistent bij Monuta Dalmolen in Groningen: “We hadden direct een goede klik met de jongens van A&S Vancare. We zijn heel blij met de auto, hebben er erg naar uitgekeken. De aanpassingen zijn in overleg met ons team van Monuta geformuleerd en de medewerkers van A&S Vancare hebben onze wensen uitstekend verwerkt. Het koelsysteem is perfect weggewerkt. De kastjes en de verlichting: we zijn heel tevreden. We hadden soms maar een half woord nodig; A&S Vancare weet de vertaalslag uitstekend te maken en de auto is heel mooi afgewerkt.”

Toch gaat niet altijd alles van een leien dakje. Jaap van Zanten: “Ook toen het even tegen zat, kregen we een eerlijk verhaal en dat vind ik echt klasse.” Edward Staal, mede-eigenaar en verkoopadviseur van A&S Vancare: “De aflevering van deze auto is voor A&S Vancare een mijlpaal: het is een van de eerste auto’s die wij turn-key, kant en klaar, inclusief alle gewenste aanpassingen, hebben opgeleverd. Dat doet veel met ons, daar zijn we trots op en dat wordt gevierd.”

Heiko Leugs, manager uitvaartzorg van Monuta: “Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met A&S Vancare. Bedankt Edward en alle medewerkers van A&S Vancare!”

Meer informatie over Monuta Dalmolen Groningen vindt u op: https://www.monuta.nl/vestiging/groningen/

 

Waterbedrijf Groningen

Waterbedrijf Groningen

Irene Dijkstra was tot voor kort tactisch inkoper bij Waterbedrijf Groningen. Al meer dan tien jaar geleden heeft het Waterbedrijf A&S Vancare de kans gegeven offerte uit te brengen voor de bedrijfswageninrichting van het wagenpark. En sinds die tijd is Waterbedrijf Groningen een tevreden klant.

Ieder jaar beoordeelt het Waterbedrijf haar top 50 leveranciers en ook A&S Vancare ontkomt daar niet aan. Wagenparkbeheer, teamleiders en monteurs die contact hebben met de medewerkers van A&S Vancare beoordeelden A&S Vancare bovengemiddeld, met een acht. Irene: “Edward (mede-eigenaar en verkoopadviseur van A&S Vancare) luistert goed, adviseert en zet alles duidelijk op papier. En ook de service van de overige medewerkers is hartstikke goed: A&S Vancare is voor onze monteurs laagdrempelig, ze worden altijd meteen geholpen en er staat een kop koffie klaar. Ik ervaar dat als zeer klantvriendelijk en servicegericht. En dat is in deze tijd goud waard!”

 

De monteurs van het Waterbedrijf werken zowel in de stad Groningen als in de provincie. Berend Jan Andringa, mede-eigenaar van A&S Vancare: “We hebben speciaal voor het Waterbedrijf een inrichting op maat ontworpen die uiteindelijk de standaard is geworden voor de bedrijfsauto’s. Daarnaast is er ruimte in de inrichting voor de verschillen in behoeften.” Irene: “Monteurs die in de stad werken, kiezen bijvoorbeeld vaker voor een ingebouwd toilet. Als ze veel watermeters moeten vervangen in de stad Groningen, dan is het praktisch dat ze een eigen toilet bij de hand hebben.” Monteurs die meer in de regio werken, kiezen eerder voor een extra stelling voor bijvoorbeeld een extra pomp. Ook de voor de arbo-verplichte til-arm heeft een plekje in de wagens. De bedrijfsbussen van het Waterbedrijf voorzien zo in de verschillende behoeften van de monteurs.

Meer informatie over Waterbedrijf Groningen vindt u op: https://waterbedrijfgroningen.nl/