SR5 Bedrijfswageninrichting

SR5 – Sortimo bedrijfswageninrichting van de 5e generatie

De online configureerbare bestelwagen inrichting voor maximale efficiëntie van uw dagelijkse werkzaamheden.

Met de slimme SR5-bedrijfswageninrichting opent Sortimo een nieuwe dimensie voor de aanschaf en het gebruik van bedrijfswageninrichtingen!

Hoogste productiviteit. Online configureerbaar. Snelle beschikbaarheid.

Daar komt nog bij: het motiveren van medewerkers en een goede indruk maken bij klanten!

Online configureerbaar.

Uw voordeel: SR5 zelfstandig en altijd online configureren.

Maximaal gebruik van de laadruimte.

Uw voordeel: meer opbergruimte.

[ Geautomatiseerde en op de praktijk gerichte voorstellen ]

Bij vermelding van uw persoonlijke behoeften krijgt u in de toekomst individuele voorstellen voor een voertuiginrichting die op ervaring is gebaseerd en u zodoende bij de configuratie hulp biedt voor het nemen van een goede beslissing.

[ Volledige kostenbeheersing ]

Tijdens de online-configuratie krijgt u de prijs bij het toevoegen en verwijderen van componenten in realtime te zien. Dat houdt in dat u bij elke wijziging het prijsverschil ziet en zo steeds uw budget in de gaten kunt houden.

[ Geheugenfunctie bij voertuigbeheer ]

Mocht u de aankoopbeslissing voor een voertuiginrichting niet direct kunnen nemen, maar een collega willen raadplegen of op een later tijdstip verder willen gaan met de configuratie, dan heeft u te allen tijde de mogelijkheid om uw SR5-configuratie op te slaan en zo nodig te dupliceren. 

[ Persoonlijk advies op aanvraag ]

De beslissing voor een voertuiginrichting ondersteunen wij graag met deskundig advies, hetzij met een reeds door u begonnen configuratie of met een nieuwe planning in vestigingen of stations van Sortimo. Maak een afspraak of neem contact op met ons Customer Service Center.

[ Gebruik van de volledige ruimte van uw voertuig ]

Het gedeelte onder het dak van de laadruimte kan met SR5 volledig worden benut, zodat diepere legborden gebruikt worden. Werkmateriaal, gereedschap of andere goederen vinden hier een plek. Zodoende ontstaat de mogelijkheid de vaak ongebruikte ruimte maximaal te benutten.

[ Flexibele indeling van legborden in de contouren van het voertuig ]

De legborden kunnen flexibel in de diepte van de zijprofielen gemonteerd worden. Zo kunnen voertuigcontouren en wielkasten eenvoudig benut worden zonder plaats te verliezen.

[ Compacte zijprofielen voor meer plaats op de bodem ]

SR5 is vanwege haar compacte zijprofielen zeer slank van opbouw en biedt zodoende meer ruimte, vooral in het gedeelte van de laadvloer. Zo is zelfs tussen de voertuigrekken van het kleinste bedrijfsvoertuig nog voldoende plek voor een europallet.

 

Productiviteit door orde.

Uw voordeel: meer tijd.

Volledige compatibiliteit.

Uw voordeel: integratie van partner-producten.

[ Rangschikking en overzicht in de bedrijfswagen ]

SR5 staat u allerlei hulpmiddelen toe om een gesystematiseerde orde in de laadruimte te verschaffen. Alleen door middel van de verschillende componenten, zoals legborden met onderverdelingsmogelijkheden en het volledige kofferassortiment, kunt u uw werkmateriaal netjes en veilig opbergen.

[ Optimale organisatie van de werkplek door labeletiketten en kleurcodering ]

Met behulp van de etiketten van mySortimo labels kunt u elke koffer, elke BOXX, elke schuiflade en elk legbord, respectievelijk elk afzonderlijk onderdeel van de schuiflade of van het legbord voorzien van een labeletiket. Aan de hand van het label dat bovendien met zes verschillende kleurcodes kan worden aangevuld, verschaft u overzicht in de laadruimte, waar elke medewerker snel mee vertrouwd is.

[ Gereedschapinlays voor schuifladen en BOXXen ]

Met de schuimrubberinleg voor schuifladen en BOXXen biedt u een gestructureerde plek voor uw gereedschap. Zo worden ze voorzichtig vervoerd en houdt u het overzicht: als een onderdeel ontbreekt, valt dat direct op.

[ Geïntegreerd ProSafe-ladingbeveiligingssysteem ]

ProSafe is in de vorm van verankeringspunten zowel ingebouwd in de traversen van de voertuiginrichting alsook in de vloeren van Sortimo SoboPro. De verankeringspunten zijn verenigbaar met alle haken en spanstangen van ProSafe, zodat deze zonder adapter kunnen worden vastgezet. Bovendien passen de haken van ProSafe in de originele verankeringspunten van het voertuig, zodat u deze voortaan kunt gebruiken.

[ Doorlopende compatibiliteit met alle systemen van Sortimo ]

In SR5 bergt u alle systemen van BOXXen en koffers op die u al kent van Sortimo. Bovendien is alles snel vast te zetten en zodoende is een ideale ordening en eenvoudige beveiliging van de lading gewaarborgd.

[ Gebruik van de industriële norm voor L-BOXX – BOSCH, Hilti, … ]

Met de reeks L-BOXXen heeft Sortimo een industriële norm gesteld, want deze wordt door veel partners, zoals BOSCH, Gedore, enz. als buitenverpakking gebruikt. Deze worden net als elke Sortimo L-BOXX snel en veilig in het SR5 rek opgeborgen. Met SR5 heeft Sortimo echter ook andere fabrikanten aangespoord, zodat nu bijvoorbeeld ook koffers van Hilti aan het systeem vast te klikken en eenvoudig te vervoeren zijn.

De SR5-componenten zijn op verschillende dieptes voorzien van de nodige montagepunten waardoor het mogelijk is om de contouren van de bestelwagens te volgen. Tegelijkertijd blijft de volledige diepte van de componenten behouden en wordt de dakruimte in het voertuig zo goed mogelijk benut.

Door minder diepe componenten te gebruiken in de bovenste ruimte van de inrichting, blijft de uitlijning t.o.v. het midden van het voertuig behouden. Het voordeel van deze variant is dat de volledige laadruimte tussen de inrichtingen wordt behouden voor het bevestigen van grote vlakke materialen zoals gyprocplaten, houten panelen.