sContainer

sContainer
Het individualiseerbare service-depot in palletformaat!

De sContainer past met zijn europallet-afmeting binnen elke gestandaardiseerde transport- en logistieke keten. Lift-elementen geschikt voor gangbare gemotoriseerde heftrucks zorgen voor makkelijke hantering. Dit maakt hem universeel inzetbaar. Met de optionele SR5 onderdelen uitrusting verandert het mobiele depot in een organisatiesysteem voor elke bouwplaats of bij uitvoer van alle servicewerkzaamheden – en dat met een minimaal grondvlak. Bovendien biedt de sContainer veel ruimte voor bedrijfslogo’s of reclame uitingen, die wij graag voor u maken. Zo wordt de opbergruimte tegelijkertijd de ideale en voordelige reclamedrager.

sContainer – eenvoudig praktisch

Mobiel, ordelijk, royaal behuisd en met zijn eigen karakter is de sContainer een flexibele begeleider voor servicemonteurs, vakmensen en bouwvakkers

Mobiel depot met optioneel rekken systeem

De sContainer dient als verplaatsbaar depot op bouwplaatsen of bij servicewerkzaamheden en is indien gewenst ook beschikbaar met rekkensysteem. Het gereedschap en de verbruiksmaterialen zijn dus direct beschikbaar op de werklocatie. Een groot voordeel bij langdurige bouwwerkzaamheden of gebruik in de stad, waarbij men niet altijd met de bedrijfswagen tot aan de werklocatie kan rijden.

Minimaal oppervlak, maximale gebruiksruimte

De basis van de sContainer is niet groter dan een europallet. Daardoor vormt de servicecontainer op de smalste bouwplaatsen of bij servicewerkzaamheden een slank depot met een grote bruikbare binnenruimte. En door SR5 bedrijfswageninrichting onderdelen te integreren, creëert u nog meer opbergruimte. Voor bijvoorbeeld gereedschappen, verbruiksmaterialen en indien nodig zelfs voor een werkplek.

Naadloze integratie in transport- en logistieke keten

Door de basisafmeting van een europallet kan de sContainer kosteneffectief in elk logistiek proces worden geïntegreerd. Hij kan zowel met gemotoriseerde transportwerktuigen worden vervoerd, als voordelig met de vrachtwagen, per schip of met het vliegtuig. U kunt de sContainer dus universeel gebruiken en direct op de werklocatie laten leveren. Uw service- of bouwplaats team reist er eenvoudig achteraan.

Lage aankoop- en onderhoudskosten

De sContainer is niet alleen in aankoop duidelijk voordeliger dan bijvoorbeeld een bedrijfswagen, maar ook in onderhoud. Want motorrijtuig verzekeringen en belastingen vallen weg. Gebruik het opslagdepot dus om niet elke dag opnieuw uw gereedschappen, machines en verbruiksmiddelen heen en weer te moeten rijden. Ook dat bespaart een heleboel brandstofkosten en zorgt ervoor dat er geen gereedschappen worden vergeten.