BOXXen en koffers

BOXXen en koffers.

Voor de perfecte organisatie van uw werkplek.

Sortimo BOXXen en -koffers zorgen voor een betere organisatie en toename van de productiviteit bij de dagelijkse werkzaamheden omdat gereedschappen en kleine onderdelen goed worden gesorteerd, veilig weggeborgen en netjes en overzichtelijk van de werkplaats naar de gebruikslocatie getransporteerd. De praktische klasseersystemen maken de mobiele werkplaats efficiënt en overzichtelijk en kunnen dankzij hun schuif- en draagfunctie multifunctioneel worden gebruikt.

L-BOXXen-familie

De praktische transport- en gereedschapskist

De L-BOXXen kunnen door het intelligente en eenvoudige kliksysteem intuïtief en binnen een paar seconden met elkaar worden gecombineerd en weer worden gescheiden. De volledige integratie in de voertuiginrichtingen van Sortimo en hun universele gebruiksmogelijkheid maakt de BOXXen- en koffersystemen van Sortimo uniek.

De L-BOXXen-familie is de consistente mobiliteitsoplossing voor veilig en comfortabel transporteren van gereedschap. Daarom wordt het populaire L-BOXXen-systeem door bekende partners gebruikt als verpakking voor gereedschappen en werkmiddelen. BOSCH, GEDORE en FÖRCH bieden bijvoorbeeld met hun vooraf geconfigureerde L-BOXXen optimale voorwaarden om een naadloos mobiliteitsconcept van werkplek tot gebruikslocatie te vormen en zo het werkproces efficiënter vorm te geven.

L-BOXX G4:

 • Geoptimaliseerd kliksysteem: maakt vastklikken van meerdere BOXXen met slechts één hand mogelijk.
 • Geïntegreerd raster voor insetboxen: voor het perfect transporteren van kleine onderdelen in insetboxen.
 • Tijdbesparing en hanteringsgemak: Toegang tot de inhoud, zelfs in meerdere aan elkaar geklikte BOXXen;
 • Antidiefstalbeveiliging: gemakkelijke snelle beveiliging met slot of staalkabel bij meerdere aan elkaar geklikte BOXXen.

Verkrijgbaar in de hoogten 102 en 136.

L-BOXX G

 • Efficiënt en voordelig: overzichtelijk en veilig transport van gereedschappen, machines en overige werkmaterialen.
 • Naadloos mobiliteitsconcept: kunnen onderling evenals met de volledige L-BOXXen-familie aan elkaar worden geklikt. Ze zijn ook compatibel met het Sortimo-productprogramma.
 • Organisatie van de werkplek: door de vele toebehoren kan elke inhoud overzichtelijk en direct vindbaar worden geordend.

Verkrijgbaar met hoogten van 238 en 274 cm.

LT-BOXX G

 • Flexibel in het gebruik: eenvoudig en snel vullen en afnemen van omvangrijke en uitstekende werkmiddelen voor transport op de gebruikslocatie.
 • Mobiliteit: ver uitzwenkbare draaggreep voor het transport van grotere en uitstekende materialen.
 • Volledig compatibel: past naadloos in de volledige L-BOXXen-familie en alle Sortimo-voertuiginrichtingen.

Verkrijgbaar in de hoogten 102, 136, 238 en 374.

LS-BOXX G

 • Compacte eenheid: koffer voor voorraad kleine onderdelen, machines en gereedschappen in één voor gemengd transport van werkmiddelen.
 • Functionaliteit: bestaat uit verschillende schuifladen voor i-BOXXen en schuifladen en een royaal opbergvak, waardoor zowel grote machines als kleine onderdelen ordelijk kunnen worden opgeborgen en veilig kunnen worden getransporteerd.
 • Volledig compatibel: past naadloos in de volledige L-BOXXen-familie en alle Sortimo-voertuiginrichtingen.

Verkrijgbaar in de hoogten 102, 136, 238 en 374.

i-BOXX Rack G

 • Flexibel in gebruik: mobiel klasseersysteem voor de garage en het voertuig.
 • Flexibel uitbreidbaar: met meer racks vrijwel onbeperkt uitbreidbaar.
 • Combinatiewonder: neemt i-BOXXen G en LS-schuifladen op en kan op elk ogenblik snel en systematisch door de geordende vervanging van i-BOXXen van de schuifladen worden omgevormd.
 • Volledige compatibiliteit: met de L-BOXXen-familie en de Sortimo-voertuiginrichtingen.

Overzicht van overige BOXXen en koffers

SR-BOXX

De functionaliteit van de SR-BOXXen is absoluut uniek op het gebied van voertuiginrichtingen. Voor een optimale ruimtebenutting kunnen ze zowel op, als onder de legplank worden geïntegreerd, waardoor twee keer zo veel SR-BOXXen per legplank mogelijk zijn. Dit zorgt ervoor dat de ter beschikking staande ruimte op het SR5-schap optimaal wordt benut. De stabiele en lichte dozen in kunststof bieden voldoende opbergruimte voor het transport van kleine onderdelen of verbruiksmaterialen en zijn daardoor een optimale opberghulp. Het in tweeën gedeelde, transparante deksel toont meteen de inhoud van de box en biedt direct toegang tot deze inhoud, zonder dat de BOXX volledig uit de voertuiginrichting moet worden verwijderd.

T-BOXX G

Het transparante deksel van de T-BOXX G biedt ook in gesloten toestand een optimaal overzicht van de kleine onderdelen en verbruiksmaterialen binnenin. Dit zorgt voor een duidelijke toename van de efficiëntie bij het dagelijks werk omdat tijdrovend zoeken van materialen niet meer nodig is. Dankzij de onderverdeling van de T-BOXX G door het insetboxenraster in het deksel en de bodem, is een vaste onderverdeling mogelijk waardoor wordt vermeden dat de inhoud van verschillende insetboxen door elkaar wordt gegooid. Bovendien is deze doos bijzonder robuust en belastbaar en voldoet hij probleemloos aan de harde eisen van een bouwlocatie.

Metalen koffer

De metalen koffer is het oorspronkelijke product van Sortimo en absoluut uniek op het gebied van functionaliteit, duurzaamheid en instelmogelijkheden omdat hij op basis van zijn verschillende uitrustingsmogelijkheden met scheidingsplaten, bit-inzetten of insetboxen optimaal voldoet aan de branchespecifieke behoeften. De flexibele ordening in de koffer en de bediening met één hand en 120 graden aanslagwinkelhaak van het deksel dragen bij tot een aanzienlijke vereenvoudiging van het werk. De metalen koffer is verkrijgbaar in vier verschillende hoogten en kan probleemloos in de WorkMo en de voertuiginrichting van Sortimo worden geïntegreerd en dus veilig worden gebruikt voor transport naar de gebruikslocatie.

i-BOXX 72 G

De i-BOXX 72 G is de kleine en intelligente mogelijkheid voor veilig transporteren van kleine onderdelen, zoals bevestigingsmaterialen in geïntegreerde insetboxen. Dankzij het transparante deksel is de inhoud van de handige gereedschapskoffer direct zichtbaar, wat veel tijd bespaart bij het zoeken naar het juiste materiaal. De i-BOXX 72 G kan probleemloos worden geïntegreerd in een LS BOXX of in het i-BOXX Rack G.

Insetboxen

De insetboxen zorgen voor meer productiviteit bij het werk, omdat ze niet alleen een snel overzicht over de kleine onderdelen erin bieden, maar ook omdat ze direct uit de koffers en BOXXen op de werkplek kunnen worden gebruikt. Ontbrekende of uitgenomen materiaalvoorraden zijn direct zichtbaar, waardoor stilstandtijden worden vermeden. In de garage, in de Sortimo-koffers en BOXXen, in de WorkMo of in de Sortimo-voertuiginrichting: de in verschillende maten verkrijgbare insetboxen maken een bevoorrading mogelijk die aan de persoonlijke eisen voldoet. Door hun geïntegreerde scheidingswanden kunnen ze naar eigen smaak worden ingedeeld, wat ze nog flexibeler en efficiënter maakt in het gebruik. Samen met Sortimo-labels maken ze een professionele, systematische en individuele organisatie van de werkplek mogelijk.

E-BOXX

De E-BOXX is een goede aanvulling voor elke garage en elke voertuiginrichting. Hij is gemaakt van stabiel kunststof en kan door zijn eenvoud praktisch en individueel gebruikt worden. Voor veilig transport van E-BOXXen in het voertuig en de bestelwagen biedt Sortimo een grote keuze aan producten voor het vastzetten van de lading.

MultiPack

De multifunctionele gereedschapsrugzak van Sortimo

Sortimo heeft een gereedschapsrugzak ontwikkeld die ideaal is voor dienstverlening in stedelijke gebieden, zodat het vervoeren van hulp- en werktuigen bij het beklimmen van trappen aanzienlijk gemakkelijker wordt. De MultiPack is de mobiele aanvulling op het Sortimo BOXXen-systeem, want daarin kan de inhoud van een i-BOXX G of van een L-BOXX G4 snel en eenvoudig op de rug worden vervoerd en blijven de handen vrij voor andere taken.