𝗭𝗘𝗚𝗧 ‘𝗧 𝗛𝗨𝗜𝗝𝗚𝗘𝗩𝗢𝗢𝗥𝗧

Stel, je bent ambulant hoefsmid en je rijdt van klant naar klant met een bedrijfswagen vol materialen en gereedschappen. Na verloop van tijd kan het best een rommeltje worden in de bus, zodat je dan nét dat ene stuk gereedschap niet terug kan vinden. En waar vind je bij de klant een plek om een smeedoven neer te zetten? Tijd om in oplossingen te gaan denken, vond hoefsmid Paul van Huijgevoort uit Breda.

Een gerichte zoektocht op het Internet naar bedrijfswageninrichting, bracht hem op het spoor van A&S Vancare in Kolham. Hij bekeek een YouTube-filmpje van A&S en zijn nieuwsgierigheid werd gewekt.
“Ik heb A&S Vancare gebeld met de vraag of zij een oplossing voor mij kon bedenken. Ik heb mijn wensen met hen besproken en wat schetsen doorgestuurd, met de vraag of ze ‘dat konden maken’.
Wat mij direct aangenaam verraste, was dat ze bij A&S Vancare precies wisten wat een hoefsmid nodig heeft, qua bedrijfswageninrichting.” Paul lacht en vervolgt: “En het mooie was dat ze zelf ook met allerlei ideeën kwamen, die ik zelf nooit bedacht zou hebben. Van die details die het werken net even makkelijker maken.”

Vervolgens bracht Paul zijn bedrijfsbus en diverse gereedschappen die een plek in de bus moesten krijgen, zoals een smeedoven, boormachines, slijpmachines en een aambeeld, vanuit Breda naar Kolham. Daar ging het team van A&S Vancare aan de slag.

Na vier weken is Paul terug in Kolham om zijn vakkundig ingerichte bus op te halen.
“Je merkt direct de enorme expertise die A&S heeft op het gebied van bedrijfswageninrichting. Alles heeft een handige plek met uitschuifbare gereedschap plateaus. Voor losse materialen is er het Sortimo-opbergsysteem. Perfect passend en opbergruimte zat. De gasfles, die ik gebruik voor het oventje, is veilig ingebouwd in een afsluitbaar compartiment. Zware dingen, zoals kolomboren, het aambeeld en een grote knipschaar, zijn stevig verankerd en overal in de bus vind je aansluitingen voor elektra.”
Allemaal pluspunten, zegt Paul. Ook de heldere communicatie heeft hij als zeer prettig ervaren. Hij stelt tevreden vast dat zijn bus is veranderd in een volledig uitgeruste en op maat gemaakte smederij op wielen.
“Ik kom bij mijn klanten op deze manier veel professioneler over. Het ziet er strak, netjes en opgeruimd uit en ik weet precies waar ik alles kan vinden. Dat ga ik in mijn werk absoluut merken!”

Paul merkt ten slotte nog op dat het goed inrichten van een bedrijfswagen echt een vak apart is, waar veel ervaring en expertise bij komen kijken. “Dat kun je zelf nooit zo perfect maken en bij A&S Vancare weten ze gewoon waar ze het over hebben!”

Share This

Share this post with your friends!