EEN BEDRIJFSWAGENINRICHTING VOOR EEN SCHOENMAKER?
Voor De Schoenhersteller in Delfzijl mochten we hun Nissan NV300 inrichten met een Sortimo SR5 bedrijfswageninrichting. Nu vraag je je vast af: wat moet een schoenmaker met een bus, en dan ook nog ingericht?

NAAST SCHOENHERSTELLER OOK SLEUTELSERVICE
De Schoenhersteller is al meer dan 30 jaar een begrip in de regio Delfzijl. En naast het vakkundig repareren van schoenen hebben ze ook een sleutelservice. Van huissleutel tot autosleutel: Je kunt bij Fred terecht. Maar wat als er thuis een slot in je deur vervangen moet worden? Dan hoef je niet naar een ander. Fred komt bij je langs en repareert net zo vakkundig jouw voor- of achterdeur.

ALLE SLOTEN EN CILINDERS OVERZICHTELIJK IN BAKKEN
Omdat er nogal wat verschillende soorten en maten sloten en cilinders zijn wilde Fred hier graag overzicht in aanbrengen. Dit hebben we kunnen realiseren met de grijpbakken van Sortimo: SR-Boxxen. Wanneer er een paar weken gewerkt is met dit systeem zal Fred aangeven wat er precies in welke bak ligt en dan zullen we bij A&S Vancare iedere bak netjes voorzien van een label met de juiste omschrijving en kleur. We hebben de leukste klanten, dus waarom zouden we niet een mijl extra met ze meelopen?

VRIJE TIJD
Omdat er in de vrije tijd wel eens fiets mee moet was het de vraag of we iets konden bedenken om die vast te zetten. Met een vastzetsysteem met verende stangen zijn flexibel grote dingen vast te zetten: van een fiets tot een deur of plaat hout: alles gaat veilig en zonder schade mee!

Kijk ook eens op de website van De Schoenhersteller

Ben je benieuwd wat we nog meer doen, of hoe we met jou een poosje op kunnen lopen om naar je werkproces te kijken? Neem dan contact op!

Share This

Share this post with your friends!