Leer FR5 kennen

Doordacht tot het laatste detail

Voor het maximaal benutten van de laadruimte!

Alle afzonderlijke componenten van de SR5 bieden meerwaarde, die de dagelijkse werkzaamheden professioneel en productief maakt. Maar ook de maximale benutting van de laadruimte wordt pas mogelijk dankzij de bijzondere en unieke constructie van de aluminium zijprofielen en de legbodem in combinatie met de SR-BOXXen.

Legborden

Er zijn vier verschillende soorten legborden. Drie varianten verschillen aan de rand (met hoge rand; met lage rand; zonder rand).

De 4e variant is het GripMaxx-legbord, dat een speciaal aluminium profiel met geïntegreerde antisliprand bevat. Hierdoor kunnen de pakketten snel verwijderd en tegelijkertijd veilig getransporteerd worden. Bovendien zijn de legborden in diepte en hoek verstelbaar, zodat ze zich aan elk type lading kunnen aanpassen.

Steunband

Het legbord kan in één vloeiende beweging omlaag worden geklapt en wordt op de gewenste eindpositie door de zijdelingse steunbanden gesteund. De hellingshoek van het legbord wordt door de positionering van de steunband in de perforatiegaten in het zij- of tussenprofiel individueel ingesteld.

Zij- / tussenprofiel

De zijkanten van de FR5-planken worden gevormd door de robuuste aluminium zij- en tussenprofielen. Deze kunnen flexibel onder een hoek worden gemonteerd, zodat ze zo dicht mogelijk bij het silhouet van het voertuig lopen en zo ruimtebesparend zijn.

mySortimo labels

Het etiketteringsysteem mySortimo labels is een must voor iedereen die houdt van orde. Met de klemmen met zelfklevende etiketten kunnen legborden en BOXXen snel geëtiketteerd worden. Het voordeel: U vindt uw materiaal en getransporteerde goederen in één oogopslag terug. De draagclips kunnen ook op elk moment anders worden gerangschikt, zodat de BOXXen en legborden in een handomdraai een nieuwe schikkingsstructuur kunnen aannemen.

ProSafe-ladingbeveiliging

Dankzij het ProSafe-ladingbeveiligingssysteem kunnen de vervoerde goederen snel en eenvoudig worden vastgezet.

E-BOXX

De legborden zijn gebaseerd op de standaardafmetingen van Sortimo, zodat een ander praktisch hulpmiddel in het rek met rand kan worden geïntegreerd: de E-BOXX. Deze is verkrijgbaar in verschillende hoogtes, breedtes en dieptes en biedt bijvoorbeeld een ideale opbergmogelijkheid voor ladingbeveiligingsaccessoires. De E-BOXX kan optioneel van een deksel worden voorzien.