A&S Vancare is de afgelopen jaren erg veranderd. We hebben ontdekt wat onze drijfveer is: mensen nog beter maken in hun vak.

Nieuw logo
Dit willen we markeren met een nieuw logo. De ‘A en S’ zijn gewoon gebleven, ze staan voor de beide eigenaren Berend Jan Andringa en Edward Staal. En we zorgen voor uw bus. Dat is Vancare. De ster staat voor licht en helderheid. We laten ons licht graag schijnen op mobiliteitsvraagstukken en creëren zo helderheid in veel situaties. Eenvoudig en duidelijk. Dat zijn wij.

Nieuwe website
Ook onze website www.asvancare.nl is vernieuwd. U vindt er wie wij zijn en wat wij doen: wij brengen vakmensen en hun materialen naar de werkplek. Fleetowners en wagenparkbeheerders, MKB’ers en ZZP’ers: jullie zijn online én in Kolham van harte welkom!

Sortimo bedrijfswageninrichting
Sortimo is wereldwijd marktleider in bedrijfswageninrichting en we zijn dan ook trots op het feit dat we onszelf nu “ProPartner” van Sortimo mogen noemen. Met dit systeem zijn we nog beter in staat om iedere professional die op locatie zijn werk moet doen, beter te maken in zijn vak. In onze showroom hebben we ruimte gemaakt voor Sortimo. De komende tijd zal hier de nieuwe manier van bedrijfswageninrichting vorm krijgen. U bent van harte welkom om Sortimo én onze overige producten daar uit te proberen en uw vragen te stellen. Wij ontmoeten en adviseren u graag!

 

Share This

Share this post with your friends!