‘Een mooi project begint altijd met een bak koffie’. Dit zijn de woorden van Peter Bult, grondlegger van BEHOUD, een bedrijf waar vakmanschap gecombineerd wordt met een transparante manier van werken. Het bedrijf staat borg voor het beste BEHOUD van vastgoed én van goede relaties.

De bouwwerkhoeders van BEHOUD werken dagelijks als een hecht team aan professioneel onderhoud van bouwwerken. Een team met meerdere specialiteiten maakt één vakman met zes rechter handen. Kan het nog beter? Ja!

‘Een mooi project begint met een bak koffie’. Daar begon het ook mee bij ons in Kolham. Het resultaat werd afgelopen woensdag afgeleverd aan Bernard Smink, een blij en zeer tevreden vakman van BEHOUD!

De missie van A&S Vancare is ‘vakmensen beter maken in hun vak’. Wat Bernard betreft is dit opnieuw gelukt. Weer een Sortimo SR5 inrichting op maat die garant staat voor optimale prestaties van een vakman!

Ben je nieuwsgierig naar meer informatie over bedrijfswageninrichting? Kijk dan hier. Wil je meer weten over wat BEHOUD doet en hun manier van werken? Kijk dan hier.

Share This

Share this post with your friends!