Onderweg

De laatste werkdag
Vandaag is onze laatste werkdag van dit jaar. Een heel gek jaar. Een jaar om snel te vergeten. Maar we moeten één ding niet te snel vergeten. Ook in dit jaar zijn we onderweg geweest. Misschien wel juist dit jaar zijn we onderweg geweest. Waar naartoe?

2020
Wij willen niets liever dan vakmensen die met hun gereedschap onderweg zijn beter te maken in hun vak. Ook in 2020 is dat gelukt. We hadden dit graag bij meer mensen willen realiseren dan gelukt is. Maar we hebben grote stappen gezet; de overstap naar Sortimo bedrijfswageninrichting, de komst van Alexander en Jacob in hun rol om onze klanten te adviseren van de juiste bedrijfswageninrichting, signalering, omvormers, luchtvering, laadkleppen, noem maar op.

2021
Ook zijn we onderweg naar 2021. We zien reikhalzend uit naar wat het nieuwe jaar ons gaat brengen. Wij hebben weer plannen gemaakt. En we hopen dat deze plannen niet in de prullenmand belanden. Aan onze inzet zal het niet liggen. En ook niet aan de weg. We geloven dat we op de goeie weg zijn. We willen onze bestaande relaties meehelpen met de energietransitie. Edward is dit jaar E-V specialist geworden. Hoe staat het ervoor met de elektrische bus? Hoe ziet de regelgeving er uit? Kan ik straks nog met mijn bedrijfswagen op mijn werk komen? Maar ook andere slimme oplossingen: we hebben de sContainer, een rugzak en zelfs een bakfiets waar je bedrijfswageninrichting op kan.

Welke weg?
Wij zijn onderweg op de goede weg. En we hopen jij ook. We zijn ook onderweg naar de feestdagen. En het zijn die feestdagen waar De Weg geboren werd. Juist de kerst zorgt ervoor dat we de weg zien die we kunnen gaan. Juist de kerst zorgt ervoor dat we met een heldere blik en vol vertrouwen 2021 tegemoet kunnen zien. En dat wensen wij van A&S Vancare jullie allemaal toe!

Iedereen fijne feestdagen en een gezond, gezegend 2021 gewenst van het team A&S Vancare.

Share This

Share this post with your friends!