• A. Plesmanlaan 5
  • 9615 TJ Kolham
  • Bedrijvenpark “Rengers”
  • aan de A7 vlakbij Hoogezand
  • Telefoonnummer: (0598) 36 16 20
  • E-mail: info@asvancare.nl

Wie zijn wij?

Bij A&S Vancare werken we enthousiast aan "mobiliteit op maat" voor onze klanten. Wat wij zo leuk vinden aan werken bij A&S Vancare en waar we verder nog blij van worden, staat op deze pagina. Dit zijn wij!


Edward


Passie voor het vak en plezier en voldoening in mijn werk hebben mij er in 2003 toe bewogen om samen met Berend Jan ons bedrijf te starten. De door de jaren heen opgedane kennis en werkervaring zet ik tegenwoordig in voor ons nieuwe "Vancare"-concept en combineer ik met mijn innerlijke drijfveer: oplossingen op maat creëren en daarmee klanten ontzorgen. We hebben tevreden klanten en een geweldig mooi team. Ik geniet echt van waar we binnen A&S Vancare mee bezig zijn!

Buiten de drukte van het werk zoek ik graag rust en stilte, thuis of op een andere mooie plek. Met een gezin, een huis en een tuin komt het er niet veel van, maar genieten doe ik ook van de kleur, de geur en het geluid van de natuur.

Berend Jan


Mijn oorsprong ligt in de techniek. Ik zoek daarin altijd de uitdaging: als iets niet bestaat, dan maak ik het! Ik krijg energie van het creëren van technische oplossingen. Maar mijn passie is het beste uit mensen halen. Onze medewerkers meenemen in dat waar ik ervaren in ben: daar geniet ik enorm van!

Ik ben getrouwd met Metty en vader van vier geweldige jongens. Mijn gezin is belangrijk, mijn basis, van waaruit ik met veel plezier mijn werk kan doen.

Lees de blogs van Berend Jan op LinkedIn

Danny


Ik houd van de afwisseling in mijn werk bij A&S Vancare: van wanden en deuren bekleden tot stroom aanleggen en van kasten inbouwen tot sidebars monteren. Ik vind het op maat maken van de auto’s van de Dierenbescherming echt leuk; daar zit van alles in. De afwisseling van kleine en grote klussen spreekt mij aan.

Na mijn werktijd bij A&S Vancare werk ik graag nog even door bij de boer: hooien, bosmaaien, stroomdraden zetten, schapen verweiden en koeien op stal zetten. Dat doe ik al vanaf mijn 13e. En ook nog steeds met veel plezier!

Frank


Na een aantal jaren in de retail gewerkt te hebben, ben ik nu bij A&S Vancare in de werkplaats aan de slag. Een nieuwe uitdaging; ik vond met mijn handen werken altijd leuk, maar het was er nooit echt van gekomen. Bij A&S Vancare kun je van “niets” “iets” maken: je begint met een lege bus en die gaat “op maat” weer weg. Het is heel verschillend wat mensen willen en mijn uitdaging is om het plaatje dat de klant en Edward hebben uitgedacht kloppend te maken. Dat is echt leuk om te doen.

In mijn vrije tijd help ik graag mensen om mij heen met allerlei klussen: van verhuizen tot sleutelen aan auto’s. Ik kan niet stilzitten; als iemand me nodig heeft, ben ik er!

André


Ik zet mijn kennis en ervaring in onder andere carkits, telefoonaccessoires, track & trace, navigatie, ritregistratie en achteruitrijcamerasystemen graag in voor A&S Vancare. Naast de inbouw van betimmeringen en bedrijfswageninrichting is werken met elektrische componenten en de diagnose en het herstel van storingen bij mij favoriet; daarover kun je me alles vragen.

Ik houd van muziek en autocross, maar het meest van mijn vrouw Bianca en mijn zoon Jyro!

Bart


Mijn doel bij A&S Vancare is om de kwaliteit zo hoog mogelijk te houden. Dat geldt voor het hele proces, van offerte tot inkoop, van planning tot aflevering. Nauw contact met de klant in dit proces is daarbij heel belangrijk. De rol van “spin-in-het-web” past bij mij.

Naast mijn werk sport ik graag: van zaalvoetbal tot hardlopen, tennis en squash. Ik ben een echte voetbalgek en doe graag leuke dingen met mijn gezin: mijn vrouw en twee kinderen.

Gerhard


Een tevreden klant is waar ik gelukkig van word en het “ontzorgen” zit mij in het bloed. Ik vind het erg gaaf om dit bij A&S Vancare te mogen voortzetten. Als verkoopadviseur breng ik graag de bedrijfswageninrichting van Modul-System bij klanten onder de aandacht. Al je producten en gereedschappen op de beste manier opgeborgen in je bedrijfsauto: wie wil dat niet? Iedereen met een bedrijfsauto kan bij A&S Vancare terecht. Laat je verrassen en kom eens langs voor een kop koffie en een goed gesprek!

Op de zaterdagen ben ik in de ochtend op het voetbalveld te vinden. Dan moedig ik mijn beide jongens aan. Ik kan ook erg gelukkig worden van even helemaal niets doen…

Astrid


Ik geniet ervan om anderen te laten stralen. Het optekenen van klantverhalen en die delen via sociale media is dan ook een van de leukste kanten van mijn werk. Het mooiste compliment dat ik mocht optekenen, was dat een klant aangaf: “De jongens bij A&S Vancare zijn eerlijk en oprecht; ik krijg in de werkplaats hetzelfde verhaal als van de verkoopadviseur.”

Ik zoek zowel in mijn werk als privé met enthousiasme naar verbinding en ik blijf mij verwonderen over de kracht en de pracht van de natuur en van mensen.