• A. Plesmanlaan 5
  • 9615 TJ Kolham
  • Bedrijvenpark “Rengers”
  • aan de A7 vlakbij Hoogezand
  • Telefoonnummer: (0598) 36 16 20
  • E-mail: info@asvancare.nl

Vast contract bij A&S Vancare voor Frank de Vries

Frank de Vries heeft een vast contract bij A&S Vancare gekregen. Hoe is Frank bij ons terecht gekomen? En hoe bevalt het hem in Kolham? Van schoenenverkoper tot inbouwer/frezer: het verhaal van Frank de Vries.

“Eigenlijk heb ik altijd al wat willen doen in de technische sector, Maar ik ben nooit begonnen aan een opleiding en dan wordt het lastig. Ik ben beland in de retail-branche als assistent-storemanager in een sneakerwinkel. Toen deze winkel als één van de vele winkels failliet ging, was het voor mij tijd om toch echt te kijken naar een baan in een andere sector. En dan kom je er al snel achter dat het niet zo makkelijk is als het lijkt, zonder vakdiploma. Totdat ik via-via hoorde dat ze bij A&S Vancare iemand zochten die technisch aangelegd is. Ik heb direct contact gezocht en de volgende dag zat ik al bij A&S Vancare voor een gesprek met Berend Jan. Berend Jan en Edward durfden het wel aan om een “schoenenverkoper” aan te nemen.”

“Inmiddels werk ik nu ongeveer anderhalf jaar bij A&S Vancare en mag ik een vast contract tekenen. Bij A&S Vancare ben ik helemaal op mijn plek en kom ik met veel plezier elke dag naar mijn werk, wat elke dag heel afwisselend is. Sinds eind 2018 werk ik vooral veel met de CNC-frees. Dat doe ik met veel plezier. Ik ben heel blij met de kans die Berend Jan en Edward mij gegeven hebben en hoop hier nog heel wat jaren te werken!”

Weten wie er nog meer bij A&S Vancare werken? Kijk dan op http://asvancare.nl/Wie_zijn_wij.