• A. Plesmanlaan 5
  • 9615 TJ Kolham
  • Bedrijvenpark “Rengers”
  • aan de A7 vlakbij Hoogezand
  • Telefoonnummer: (0598) 36 16 20
  • E-mail: info@asvancare.nl

A&S Vancare stopt met rolstoelbussen op maat en rolstoelaanpassingen

A&S Vancare is volop in ontwikkeling en dat betekent voor ons: keuzes maken. Eén van die keuzes is dat wij stoppen met het leveren van rolstoelbussen op maat en het doen van rolstoelaanpassingen.

Focus op “Bedrijfsauto’s op maat” (#baasineigenbus)

Wij vinden het belangrijk om onze klanten alle aandacht te kunnen geven en om voor hen op de hoogte te blijven van de allernieuwste ontwikkelingen. Dat betekent dat we ons moeten specialiseren. Dat doen we door ons te focussen op “Bedrijfsauto’s op maat” (#baasineigenbus). Onze missie is: klanten nog beter maken in hun vak. Wij zijn voor hen een onafhankelijke (niet merk-/dealer-/leasemaatschappij gebonden) “sparringpartner”, een specialist op het gebied van bedrijfsauto’s op maat, die – geredeneerd vanuit de laadruimte – verrassende inzichten kan geven. En dat gaat dan over alle aspecten die horen bij het aanschaffen van een bedrijfsauto en over het managen van een heel wagenpark: keuzes voor merk/type/uitvoering van de bedrijfsauto, veiligheid, gewicht, wetgeving, CO2-uitstoot, et cetera. Alleen door deze keuze te maken, kunnen wij het beste voor onze klanten garanderen. En dat is wat wij willen.

Wat betekent dit voor u?

Voor alle bestaande klanten met rolstoelbussen die aangepast zijn, verandert er niks: service, liftkeuringen (LPK), et cetera blijven we gewoon doen. We nemen alleen geen nieuwe klanten met rolstoelbussen meer aan en verkopen bestaande klanten geen nieuwe rolstoelbussen meer.

Bedankt!

Wij willen al onze klanten met een rolstoelbus of rolstoelcamper bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen jaren. We hebben u met heel veel plezier bediend!