• A. Plesmanlaan 5
  • 9615 TJ Kolham
  • Bedrijvenpark “Rengers”
  • aan de A7 vlakbij Hoogezand
  • Telefoonnummer: (0598) 36 16 20
  • E-mail: info@asvancare.nl

A&S Vancare op 112GroningenDag

A&S Vancare was zaterdag 16 juni 2018 aanwezig met een stand op de 112GroningenDag in MartiniPlaza in Groningen.

Bij A&S Vancare kunt u op één adres terecht voor uw bedrijfsauto of rolstoelbus op maat: de auto zelf (nieuw of gebruikt) én de inrichting koopt u samen in Kolham. Dat scheelt u een hoop tijd en energie! Wij zijn merkonafhankelijk, leveren alle gewenste merken/typen bedrijfsauto's en rolstoelbussen. Zolang die maar aansluiten bij uw wensen en behoeften. Wij gaan voor uw mobiliteit op maat!

A&S Vancare heeft in het verleden de bedrijfswageninrichting van enkele politie- en brandweerauto’s verzorgd, maar recenter zijn de inrichtingen van de bedrijfsauto’s van onze medestandhouders op de 112GroningenDag: Dierenambulance Groningen en 101BHV. Maar eigenlijk maakt het niet uit of u wel of niet in de hulpverlening actief bent, A&S Vancare werkt voor alle branches. Dus: hebt u belangstelling voor een bedrijfsauto of rolstoelbus die op maat voor u wordt opgebouwd/ingericht? Of signaleringsverlichting nodig voor meer zichtbaarheid en veiligheid? Kom dan eens langs bij ons in Kolham en wij vertellen u alles over de mogelijkheden!

Op zaterdag 16 juni 2018 vond voor de tweede keer de 112GroningenDag plaats in en om MartiniPlaza in Groningen. Van 10.00 tot 17.00 uur gaven diverse hulpverleningsinstanties spectaculaire demonstraties en er was een grote informatie/veiligheidsmarkt. Op het Horecaplein kon terecht voor een hapje en een drankje. Op het hoofdpodium waren er doorlopend muzikale live optredens. De 112GroningenDag is mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Bestrating.nl en subsponsor 101BHV.nl.